Teori- & køreprøve

Teoriprøven

Teoriprøven kommer til at foregĂĄ sĂĄledes, at du kommer til at sidde sammen med 10-14 andre personer I et lokale, hvor en sagkyndig ogsĂĄ vil være tilstede. PĂĄ et lærred eller pĂĄ en computer vil der blive vist 25 billedsituationer, der vil til dem typisk være 2-4 svarmuligheder, du skal sætte et kryds ved ja eller nej, alt efter hvad man ville gøre I de forskellige situationer som bliver præsenteret. Du mĂĄ til teoriprøven maks have fem fejl inklusiv, for at bestĂĄ prøven. 

​

Du vil typisk 15-20 min efter prøven få svar om du er bestået eller ikke.

​

Der er normalt kort ventetid ved bestilling af den teoretiske prøve. Gennemsnitlig ventetid er to uger på nuværende tidspunkt. Roskildekørekort.dk råder dog stadig til, at man bestiller tid til teoriprøven straks efter, at man har fuldført de obligatoriske køre- og teorilektioner.

​

Køreprøven

Køreprøven foregår således, at du kommer til at køre I vores egen skolevogn, som du hidtil har kørt I og øvet dig ved de praktiske kørelektioner. Du vil komme til at køre bilen på egen hånd, og skiltet over bilen hvor der står skolevogn vil blive fjernet, så andre I trafikken opfatter dig som en billist, og ikke en elev. Du kommer til at sidde sammen med den sagkyndige, og han vil under kørslen I god tid fortælle hvilken retning du skal køre og hvilke manøvre du skal foretage f. eks. bakning, paralel parkering m.v.

Køreprøven varer som regel mellem 20 og 45 min. men den kan variere afhængig af den sagkyndige. Straks efter prøven vil du få at vide af den sagkyndige om du er bestået eller dumpet. Der er normalt lang ventetid ved bestilling af køreprøven. Den gennemsnitlige ventetid er normalt mellem 3-5 uger. Vi råder defor til, at du bestiller tid til den praktiske prøve, straks efter du er bestået den teoretiske.

​

Det er meget vigtigt, at man husker at medbrinde disse dokumenter ved både den teoretiske og praktiske prøve. Har du ikke husket disse dokumenter med, så kan du ikke komme op til prøven, og du skal da bestille og betale for en ny.

​

  • Ansøgningsskema til kørekort
  • Logbog (lektionsplan)
  • Dit pas (sygesikringskort eller dankort accepteres ikke)

Tilmeld dig her​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

INFO​

Sørens Køreskole

CVR: 27486460

​ADRESSE

Jernbanega​de 5B

4000 Roskilde​

Ă…BNINGSSTIDER

Du er altid velkommen til at skrive og telefonen er åben:​
Hverdage fra: kl. 8.00 – 17.00

Teori undervisning:​
Tirsdage, onsdage og torsdage: fra kl. 16.30

Praktisk undervisning:​
Alle hverdage: kl. 8.00 – 18.00

Lørdage: kl. 9.00 – 12.00​

TILMELD DIG

Udfyld venligst vores formular

​

Vi vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse på at du er optaget på holdet.

MEDLEM AF

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt