Teori og kørelektioner

​Ved din første teorilektion pĂĄ køreskolen fĂĄr du udleveret en ansøgnings blanket til kørekort og en logbog. Din logbog SKAL du medbringe til hver evig eneste teori-lektion, og de praktiske kørelektioner. Logbogen skal nemlig udfyldes og underskrives af bĂĄde dig og kørelæreren hver evig eneste gang du har været til teoriundervisning og de praktiske kørelektioner. 

​

Det er et lovkrav, at den undervisning du har fået I praksis skal notere og underskrives af både dig og kørelæreren I den rækkefølge den er foregået. Desuden gøres dette for, at der er et bevis for den undervisning du har modtaget.

​

Biler

Kører i en Mazda CX5 og min kollega Søren Klok kører i en VW Golf.

Lokalet

Vores lokale adskiller sig fra de fleste køreskoler, det er moderne, komfortabelt og velholdt. Vi har valgt at indrette vores teori-lokale som en biograf med biografstole, da vi gerne vil skabe en unik og behagelig stemning. Vi har også et åbent areal bestående af, fladskærms computere, tv, og video, hvor du selvstændigt kan øve dig på evaluerende teoriprøver, der svarer til dem som du vil møde til teoriprøven.

​

Undervisning

Vi prioriterer holdundervisning suppleret med computer fordi vi ved det fungerer og rigtig mange er glade for det. holdundervisning er et lovkrav og giver godt mulighed for at vende trafikale forhold og holdninger med både kørelæreren og de andre på holdet.​

Følg os på Facebook​

INFO​

Sørens Køreskole

CVR: 27486460

​ADRESSE

Jernbanega​de 5B

4000 Roskilde​

Ă…BNINGSSTIDER

Du er altid velkommen til at skrive og telefonen er åben:​
Hverdage fra: kl. 8.00 – 17.00

Teori undervisning:​
Tirsdage, onsdage og torsdage: fra kl. 16.30

Praktisk undervisning:​
Alle hverdage: kl. 8.00 – 18.00

Lørdage: kl. 9.00 – 12.00​

TILMELD DIG

Udfyld venligst vores formular

​

Vi vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse på at du er optaget på holdet.

MEDLEM AF

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt